Hej!

Här är ni välkomna att diskutera mina fina änglatrumpeter!

 

6 Comments

 • goakissen

  Hejsan!
  Så många vackra änglatrumpeter här finns. Jag har redan beställt två stycken.
  Men undrar vilken jodr man bör andvända för att bäst lyckas med mina växter. Sedan undrar jag om det är själva blomman som är giftig eller är det hela plantan i sig som är det. Har katt därför undrar jag för att skydda mina katter.
  Sedan ville jag beställt prydnadsgräs men det var slut. Min fråga är om ni kan säga vilken vecka ni får tillbaka det?
  Tack på förhand!

  • malin

   Hej 🙂
   Tack för din order, va roligt att du tycker om mitt utbud! Det är hela växten som är giftig men jag har själv två katter och jag har inte haft något problem så jag tror inte du behöver oroa dig. Änglatrumpeterna sätter jag i koskit på påse, dom älskar gödsel och vatten men låt dom torka upp mellan vattningarna. prydnadsgräset kommer in nu i april.
   Tack sjäv!

 • Yvonne Norgren

  Hej Malin
  Jag kan inte logga in på mitt konto och jag har flera gånger skickat att jag glömt mitt lösenord.
  snälla hjälp mig.

  • malin

   Hej Yvonne
   Ja jag har problem med den funktionen men vi jobbar på att lösa de. gö ett nytt konto eller skicka din beställning till mig via mail om du vill så fixar jag 🙂
   Mvh Malin

 • Lena Finnermark

  Hej.
  Har beställt 2 st änglatrumpeter. Har inte fått bekräftelse.
  Kan inte logga in.
  Kan du se om jag har en beställning?
  Behöver få hjälp med inloggning.
  Mvh Lena

  • malin

   Hej Lena
   Jag har haft problem med orderbekräftelse ett tag, men nu har vi nog löst de problemet. Försök gärna och meddela mig om de går 🙂 din order är helt ok och skickas så fort jag kan. Jag har lite “växtvärk” just nu och har utökat mitt sortiment ganska mycket. Jätteroligt att efterfrågan är så stor men de innebär att jag själv har fått beställa in plantor och den leveransen har blivit försenad. Så jag lovar att skicka så fort jag bara kan när jag fått in dina plantor.
   Mvh Malin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *