Min gröna dröm

Varmt välkommen till min gröna dröm!!

Detta är min oas, min avkoppling För mig är trädgården förknippad med kärlek, massor av kärlek, lugn och ro….ett arv från min mormor, men inte självklart från början eftersom kraven från omgivningen var högre än lusten.

Först när jag insåg att bästa sättet att förvalta mormors trädgård var att följa mitt hjärta, att skapa…att följa mitt hjärta och lyssna på trädgårdens ande. Det var först då som  lusten  vaknade på riktigt.

Min gröna oas är en källa till energi…

Skapandet har varit rent terapiarbete…när livet varit jobbigt har jag alltid gått ut i grönskan och grävt…skapat och lyssnat på tystnaden…känt dofterna och bara fått vara i allt det underbara gröna.

 

6 thoughts on “Min gröna dröm

 1. Hej Malin!
  Jag försökte ju beställa dina fina fuchsiasticklingar i feb men misslyckades. Då gjorde du en beställning åt mig via ett foto av listan. Jag skulle nog ha fixat ett konto först, eller hur? Detta gjorde jag inte.
  Kommer du att börja skicka ut beställningarna inom kort? Ser verkligen fram emot att få sticklingarna!
  Jag ser att din handelsträdgård inte ligger mer än en timmes bilfärd fr Kalmar så nu i april tar jag en tur t din trädgård. Vi har sonen boende i Läckeby norr om Kalmar.
  Tack f hjälpen m beställningen !
  Mvh Lena Olsson-Larsson

  1. Hej Lena
   Du är jättevälkommen till mig i slutet av april! De är ju inte långt alls, jag har själv en dotter som studerar i Kalmar 🙂
   Jag kommer att börja skicka sticklingarna om 1-2 veckor
   Tack för din beställning och varmt välkommen till mig!

 2. Hej, hittade denna sida när jag letade efter fuchsia-sticklingar.

  Hur handlar man hos dig? Ska man ha ett konto, hur får man det? Betalning sker efter leverans eller hur? Finns maxantal på sticklingar vid varje leverans (för att de inte ska skadas)?

  Något annat Jag behöver veta?

  Hälsningar
  Marianne S

  1. Hej Marianne 🙂
   va roligt att du hittade mig! Nej de finns inget maxantal, bara så många jag har i lager. jag skickar så dom kommer fram fina. du kan beställa utan konto och välja att betala direkt med kort eller faktura som du betalar efter leverans
   Mvh Malin

  2. Hej vilka underbara bilder på inspirationssidorna. Är det din egna trädgård? Hälsning från Nyköping
   PS ser fram emot plantorna jag beställt ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Shop
Sidebar
0 Wishlist
0 Cart